Day: 18th јуни 2019

Посета од NUSAYBIN – Турција

Делегација од Стопанската Комора на Трговија и Индустрија – NUSAYBIN, Турција, на чело со Претседателот Махсум Озмен, беше пречекан од Претседателот на СКСЗМ Неби Хоџа и други претставници на...

Четвртиот состанок на Управниот Одбор

Се одржа четвртиот состанок на Управниот Одбор на СКСЗМ за оваа година. Незапирливата работа продолжува со бројните активности предвидени во годишниот план. Беа дискутирани и точките на дневниот ред...