Јурис бр. 2

29 Март 2019 – Во овој број на правниот информатор ќе Ви претставиме предложените измени и дополнувања на Законот за финансиска подршка на инвестиции кој е во собраниска процедура.

За повеќе информации, контактирајте не на juris@oemvp.org или на телефон 02/3239-25

Тука може да го симнете новиот број на ЈУРИС.