Деловна Перформанса – Бонитетни Извештаи

Во рамките на ycлугата Деловна Перформанса, СКСЗМ им овозможува на своите членки Бонитетни Извештаи за компаниите од земјите на Балканот како Србија, Хрватска, Босна и Херцеговина, Црна Гора, Бугарија, Словенија, Албанија и Грција.
Ако барате нови компании за бизнис партнерство, ви требаат точни информации и најнови информации за работата на вашиот следен клиент/партнер од земјите наведени погоре, сакате да знаете какви се бизнис перформансите на конкретни компании во минатото, потребни ви се финансиски извештаи за вашите деловни партнери, тогаш може слободно да не контактирате за да добиете Бонитетни Извештаи.
Услугата Бонитетни Извештаи има одреден финансиски надоместок, сè што треба да се направи е да не контактирате на нашата e-маил адреса info@oemvp.org или на телефонскиот број: 02 / 3239-252 и да не известите за информациите што ви се потребни.