Вести

69321640_2345561262377823_2997987408554754048_n

Работен план за 2020

Како дел од Проектот на УСАИД Партнерство за подобра бизнис регулатива, претставници од СКСЗМ учествуваат...

oemvp logo final

АПЕЛ

Последните денови сме сведоци на споменување на многу имиња на компании, кои циркулираат преку медиуми...

65816109_2351801628480304_4758208063226249216_n

Lean Six Sigma обука

Стопанската Комора на Северо-Западна Македонија како клучен партнер во соработка со Универзитетот во Љубљана –...