Формулар-Дозвола за движење во полициски час

Драги членки,
со поставување на полицискиот час од 04.06.2020 (четврток) 21:00 часот до 08.06.2020 (понеделник) 05:00 часот, подолу може да го најдете формуларот -Дозвола за движење за вашите вработени. Претходните дозволи за движење остануваат во употреба, само треба да се сменаат датумите.

За секоја потреба или повеќе информации слободно контактирајте не на нашата емаил адреса: info@oemvp.org или во телефонските броеви 023239252 или 078327893.

НОВ-Образец-Дозвола-за-време-на-полициски-час-22.04-1