Продлабочување на билатералната соработка со Грција, СКСЗМ на работен состанок во МНР

Денес, во просториите на Министерството за Надворешни работи, Претседателот на СКСЗМ, г-дин Неби Хоџа, учествуваше на состанокот за продлабочување на билатералната соработка со Грција и придобивките од истата, со кој претседава министерот г-дин. Бујар Османи.

Стопанската Комора на Северо-Западна Македонија, како катализатор на економскиот развој, високо ја цени соработката со државните институции и секогаш има за цел продлабочување на соработката, која што овозможува создавање поволна клима за развој на деловниот сектор истовремено на економијата на нашата земја.