Претставници на СКСЗМ во средба со г-дин. Фатмир Бесими

Комората се води од основните принципи врз кои континуирано се гради меѓусебното разбирање меѓу државните институции и бизнис заедницата и истовремено високо ја цени меѓусебната соработка создадена до сега.
Претседателот на СКСЗМ г-дин Неби Хоџа и други претставници на Комората се сретнаа со г. Фатмир Бесими за да му честитаат за новата функција како Министер за финансии на Република со уверување дека успесите ќе бидат присутни на секој чекор и соработката ќе биде продолжи и понатаму.
Овие состаноци се претворија во традиција, со единствена цел да се зголеми соработката помеѓу државните институции и бизнис заедницата.