Претставници на СКСЗМ во средба со г-дин Талат Џафери

СКСЗМ има широка мрежа на соработки и високо ја цени сооработката со државните институции. Во духот и традицијата на соработката со Собранието на РСМ, денеска претседателот на СКСЗМ г-дин.Неби Хоџа со претставници на СКСЗМ го посетија г-дин.Талат Џафери за да му посакат успех во работата, имајќи ја една од најважните функции во државата.
Исто така, СКСЗМ посакува таа соработка да продолжи и заедно да чекориме кон успесите и членството во ЕУ.