Прашања-одговори за економските мерки за COVID19

Драги членки,
Подолу би сакале да ве информираме за прашањата поставени од деловниот сектор и граѓаните во Центарот за контакт на Владата за економски мерки и одговорите на истите, што може да ги најдете во долунаведениот документ.
За секоја потреба или прашање, можете да не контактирате на нашата е-пошта info@oemvp.org или на телефонските броеви +389 2 3239 252 или 078 327 893
СКСЗМ како институција основана за поддршка и заштита на бизнисите, ќе им биде на располагање на своите членови за информации и поддршка во реално време во врска со најновите случувања од политички, економски и социјални аспекти, врз кои влијае пандемијата на коронавирусот.

25 Најчесто поставувани прашања за економските мерки на Владата – Ковид 19 (1)