Владините пакети не и помогнаа толку многу на економијата на Северна Македонија, вели Исени од СКСЗМ

Исени рече дека од првите четири пакети предложени од Владата, искористени се една четвртина од планираните средства, односно 330 милиони евра од предвидените 1,2 милијарди евра за да се инјектираат во економијата.

Целосната изјава може да ја најдете во долунаведениот линк:

https://telegrafi.com/pakot-e-qeverise-nuk-e-kane-ndihmuar-aq-shume-ekonomine-e-maqedonise-se-veriut-thote-iseni-oemvp-se/