Juris nr. 1

29 Janar 2019 – Në numrin e parë të informatorit ligjor Juris për këtë vit do ta prezantojmë Programin për konkurrencë, inovacion dhe sipërmarrësi për vitin 2019-të.

Për çdo informacion plotësues, na kontaktoni në juris@oemvp.org ose në telefon 02/3239-252.

Ju lutemi këtu  shkarkoni numrin e ri të Juris.