Promovimi i katalogut TOP 100

Promovimi i katalogut TOP 100

Promovimi i katalogut të 6-të me rradhë TOP 100. Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore edhe këtë vit vazhdon të realizojë projektin “TOP 100” kompanitë më të mira shqiptare në Republikën e Maqedonisë. Manifestimi do të mbahet më datë 15 Dhjetor 2016 (E enjte) me fillim në ora 11:00.
Read more
Numri i ardhshëm i JURIS…

Numri i ardhshëm i JURIS…

01 Prill 2016 – Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore javën e ardhshme sjell sërish para jush informatorin ligjor JURIS. Në numrin e dytë të informatorit ligjor Juris do të lexoni mbi ndryshimet e fundit në ligjin për ndërtim, ligjin për shoqëritë tregtare, ligjin për mbrojtjen informatore,...
Read more
B2B ndërkombëtar i ndërmarrësisë së grave

B2B ndërkombëtar i ndërmarrësisë së grave

Grupacioni i grave afariste pranë Odës Ekonomike të Maqedonisë Veri – Perëndimore, në periudhën 21 – 23 Mars, 2016, në Prishtinë, do të merrë  pjesë në “B2B eventin ndërkombëtar i ndërmarrësisë së grave”, që organizon Prishtina Rea nga Prishtina. Në event do të marrin pjesë Oda Ekonomike të Grave dhe Rr...
Read more
Hapet panairi i Ndërtimtarisë 2016

Hapet panairi i Ndërtimtarisë 2016

Prej nesër e deri më datë 05 Mars 2016 do të organizohet Panairi i 13-të ndërkombëtar për ndërtimtari dhe materiale ndërtimore.  Në suaza të Panairit të Shkupit për të gjashtën herë do të mbahet edhe Panairi për patundshmëri dhe investime RealExpo. Në panair do të ofrohen dhe shiten prodhime dhe shërbim...
Read more
Takim me OJQ aktive në aktivitetet për gjenerimin e të ardhurave

Takim me OJQ aktive në aktivitetet për gjenerimin e të ardhurave

Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri – Perëndimore në partneritet me Fondacionin DAUTI (ALBIZ), në kuadër të projektit “Qëndrueshmëria financiare e OJQ-ve në bashkëpunim me sektorin e biznesit”, finansuar nga Bashkimi Europian, me 01 Mars 2016 (e Martë), do të organizojnë takim me OJQ-të lokale nga Tetova. T...
Read more
SPOZORI GJENERAL
Takim me AKB-në

Takim me AKB-në

Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore më datë 16 Shkurt 2016 (E martë) me fillim në ora 12:00, në hapësirat e OEMVP-së, do të realizojë takim me Aleancën Kosovare të Bizneseve (AKB). Gjatë këtij takimi do të diskutohet për thellimin e bashkëpunimit në mes kompanive anëtare të Odës dhe atyre të AKB...
Read more
Promovimi i projektit: “Qëndrueshmëria financiare e OJQ-ve në bashkëpunim me sektorin e biznesit”

Promovimi i projektit: “Qëndrueshmëria financiare e OJQ-ve në bashkëpunim me sektorin e biznesit”

Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri – Perëndimore dhe Fondacioni DAUTI,  më datë 11 Shkurt 2016 (E enjte), në orën 11:00 do të mbajnë një konferencë  për shtyp në hapësirat e Odës Ekonomike e Maqedonisë Veri – Perëndimore. Qëllimi i kësaj konference për shtyp është promovimi i projektit “Qëndrueshmëria fina...
Read more