Day: 18th Shtator 2019

Regional B2B Event

18.09.2019, Shkup – Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore në partneritet me Odën e Afarizmit të Kosovës dhe Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Tiranë, këtë vit organizuan për herë të...