Day: 11th Shtator 2019

Operatori i autorizuar ekonomik

Përfaqësues të Drejtorisë Doganore të Republikës së Maqedonisë së Veriut, në krye me drejtorin z. Gjoko Tanasoski, para kompanive anëtare të OEMVP, realizuan prezantim dhe diskutuan rreth çështjeve të...