Day: 17th Korrik 2019

APEL

Ditëve të fundit jemi dëshmitarë të përmendjes të shumë emrave të kompanive, të cilat po qarkullojnë nëpër media dhe portale lidhur me raste të shumta në shtet. Ndër ato...