Day: 3rd Korrik 2019

Panel informativ me BERZH

OEMVP në bashkëpunim me Bankën Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim organizoi panel informativ për kompanitë në temë “Programi i mbështetjes së konkurrueshmërisë për NVM”, në Republikën e Maqedonisë së...