Day: 2nd Korrik 2019

Lean Six Sigma trajnim

Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore si partner kryesor, në bashkëpunim me Universitetin e Ljubljanës – Fakulteti i Ekonomisë, Qendrën Evropiane për Edukimin, Lidership dhe Ndërmarrësi  si dhe Ideja O.K....