Day: 25th Qershor 2019

Trajnim në Francë

OEMVP në kuadër të projektit Erasmus+ do të merr pjesë në trajnim një javor në Francë për ngritje të kapaciteteve për perpilim dhe implementim të projekteve. Me këtë dëshmojmë...