Day: 20th Qershor 2019

Filantropia e ideve të gjelbërta

Filantropia e ideve të gjelbërta është konkurs vjetor i cili mbështet zhvillimin e ideve të vogla dhe të vetëqëndrueshme të biznesit në Ballkanin Perëndimor, përfshirë: Maqedoninë e Veriut dhe...