Day: 17th Maj 2019

Sofra Tradicionale e Iftarit

OEMVP organizoi sofrën tradicionale të Iftarit, ku bën bashkimin e komunitetit të biznesit me përfaqësues të institucioneve shtetërore, partnerët e ndryshëm dhe figurat e tjera publike të rëndësishme në...