Year: 13th Gusht 2019

Platforma për Dialog Publiko-Privat

Të nderuar anëtarë të OEMVP, Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore prej muajit Korrik morri kryesimin e Platformës  për Dialog Publiko-Privat në mes Odave ekonomike dhe Qeverisë së Republikës së...

APEL

Ditëve të fundit jemi dëshmitarë të përmendjes të shumë emrave të kompanive, të cilat po qarkullojnë nëpër media dhe portale lidhur me raste të shumta në shtet. Ndër ato...

Panel informativ me BERZH

OEMVP në bashkëpunim me Bankën Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim organizoi panel informativ për kompanitë në temë “Programi i mbështetjes së konkurrueshmërisë për NVM”, në Republikën e Maqedonisë së...

Lean Six Sigma trajnim

Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore si partner kryesor, në bashkëpunim me Universitetin e Ljubljanës – Fakulteti i Ekonomisë, Qendrën Evropiane për Edukimin, Lidership dhe Ndërmarrësi  si dhe Ideja O.K....