Vazhdon trajnimi ”Aplikimi praktik i markës tregtare”

Në kuadër të ditës së dytë të trajnimi, afaristët e pranishëm nga rajoni i Gostivarit u trajnuan rreth pjesës praktike të plotësimit të aplikacionit për mbrojtje të markave tregtare si dhe u sqaruan procedurat e mëtejshme për dorëzimin e këtij aplikimi deri te institucionet përkatëse, gjegjësisht Enti Shtetëror për Mbrojtje Industriale. I pranishëm nga ky dikaster ishte z. Ali Asani, i cili shkëmbeu përvojat konkrete rreth kësaj çështje dhe se si praksa ka treguar dobinë e mbrojtjes së markave tregtare dhe patentimi i produkteve të kompanive. Në fund për të pranishmit u ndanë çertifkata për ndjekjen e këtij trajnimi.

12204809_10153403239174865_340253515_n 12212221_10153401695964865_2070647458_n

Të ngjajshme

JOIN THE DISCUSSION