Urime 28 Nëntorin!

Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore i përcjell çdo shqiptari urimet më të përzemërta me rastin e 104 vjetorit të Pavarësisë, Ditës së Flamurit, me dëshirën që të jetojmë përherë të bashkuar, në harmoni me njëri tjetrin, duke kujtuar me krenari të kaluarën, duke mbrojtur të tashmen dhe duke ndihmuar të ardhmen.

Të gjithë shqiptarëve kudo që janë urime Dita e Flamurit, festoni në paqe dhe dashuri me njëri-tjetrin!

Me respekt,

OEMVP