Urime 28 Nëntori – Dita e Flamurit!

Urime 28 Nëntori – Dita e Flamurit!

Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore uron të gjithë shqiptarët kudo që janë për Ditën e Flamurit. 28 Nëntori është ditë e shënuar e historisë sonë, ku rikujtojmë sakrificat e popullit shqiptarë në kohë për ruajtjen e dinjitetit kombëtarë dhe aspiratat për liri.

Urojmë për unitet më të fuqishëm në procese të ndryshme në të ardhmen tonë si komb shqiptar, duke ju bërë thirrje për dashuri, tolerancë dhe harmoni ndërnjerëzore.

Urime Dita e Flamurit!

OEMVP

Related posts

SPOZORI GJENERAL