Turizmi potencial i pa shfrytëzuar

Turizmi potencial i pa shfrytëzuar

26 Dhjetor 2017 –  Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore dhe Oda Ekonomike e Turizmit në Republikën e Maqedonisë sot nënshkruajtën memorandum bashkëpunimi. Me nënshkrimin e këtij memorandum bashkëpunimi OEMVP  dhe Oda Ekonomike për Turizëm synoјnë që të zhvillojnë dhe ngirsim nivelin e bashkëpunimit, në organizimin e eventeve të ndryshimi si panaire, forume, seminare, konferenca dhe të ngjashme, ku do të bëhet promovimi i biznesi dhe bashkëpunimit ekonomik.

Gjithashtu, synojmë të shërbejmë si urë lidhëse në mes të anëtarëve tonë me qëllim që përmes bashkëpunimit dhe angazhimit në realizim të projekteve të përbashkëta të ndikojnë në përmirësimin e kushteve për biznes.

Turizmi në Maqedoni ende nuk e ka arritur nivelin e duhur të zhvillimit, andaj me këtë bashkëpunim ne synojmë që ky sektor të zhvillohet më shumë sepse ne posedojmë kushte shumë të mira klimatike dhe reljevike për turizëm.

Related posts

SPOZORI GJENERAL