Trajnimi për zhvillimin profesional të ekspertëve të sigurisë në punë në fushën e tekstilit

Trajnimi për zhvillimin profesional të ekspertëve të sigurisë në punë në fushën e tekstilit

FTESË

Për pjesëmarrje në trajnim dy ditor për zhvillim profesional të personave juridik që kanë autorizim për të kryer punë profesionale për sigurinë në punë

në pajtueshmëri me Ligjin për Siguri dhe Shëndetësi në Punë

 

Trajnimi do të zhvillohet në fushën e sektorit të tekstilit më 27.02.2018 – 28.02.2018.

Të gjithë të interesuarit për pjesëmarrje në trajnim mund të aplikojnë deri më: 23 shkurt 2018 deri në orën 15:00.

Ju lutemi dërgoni formularin e plotësuar të aplikimit në e-mail adresën: info@oemvp.org

Për më tepër informacion klikoni këtu.

 

Related posts

SPOZORI GJENERAL