Trajnim për ngritjen e kapaciteteve të OJQ-ve

28 Tetor 2016 – Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri – Perëndimore dhe Fondacioni Albiz organizuan trajnim dy ditor në kuadër të projektit  “Qëndrueshmëria financiare e organizatave joqeveritare (OJQ) në bashkëpunim me sektorin e biznesit”, të financuar nga Bashkimi Evropian.

Gjatë trajnimit janë prezantuar informacion mbi atë se si funksionon sektori i biznesit, ngritja e kapaciteteve për identifikim të partnerëve potencial nga sektori i biznesit dhe ngritja e kapaciteteve për lobim të përbashkët para organeve të qeverisjes qendrore dhe lokale.

Në këtë trajnim morrën pjesë përfaqësues të rreth 20 OJQ-ve nga platforma joformale e projektit nga qyteti i Kumanovës dhe Tetovës.

Trajnime të njëjta në periudhën e ardhshme do të mbahen edhe për OJQ-të nga  qytetet tjera të Maqedonisë.

image-0-02-05-dae5e9bd31614c2e3cc9fc5bfe543080bd9f209b3b787cafc93907c9f37649ef-v image-0-02-05-b7831d9adb50f696448599b0c62e8a247f84e642736229dba310b92b39a70bcc-v image-0-02-05-abceb4c56bca44cd9f580353edc4e473e4ffef275440ba06271f4ad810e733e8-v image-0-02-05-5a558eddf91a739f5c58726c771bb891505ed83d25af806f58706baf18253920-v image-0-02-05-3df7a628f9960336d9d1c64c37cb9797db8a29a285e3defde5f8445026094a47-v image-0-02-05-02f10d73fdefb83698d49cd0b0f543dfa1d83cafa852c5243f46285707d02989-v

Të ngjajshme

JOIN THE DISCUSSION