Trajnim dy ditor për zhvillim profesional të personave juridik për sigurinë në punë në ndërtimtari

Trajnim dy ditor për zhvillim profesional të personave juridik për sigurinë në punë në ndërtimtari

FTESË

Për pjesëmarrje në trajnim dy ditor për zhvillim profesional të personave juridik që kanë autorizim për të kryer punë profesionale për sigurinë në punë

në pajtueshmëri me Ligjin për Siguri dhe Shëndetësi në Punë

Trajnimet do të zhvillohen në fushën e sektorit të ndërtimtarisë më datë 13.03.2018 – 14.03.2018

Të gjithë të interesuarit për pjesëmarrje në trajnim mund të aplikojnë deri më: 07 Mars 2018 deri në orën 15:00.

Ju lutemi dërgoni formularin e plotësuar të aplikimit në e-mail adresën: info@oemvp.org

Për më tepër informacion klikoni këtu

Related posts

SPOZORI GJENERAL