Takimi i fundit përgaditor për Diasporën

20130705_104900_122202879 
Më datë 05 Korrik 2013 në hapësirat e RDC Pollog u mbajt takimi përfundimtar përgaditor për programin Diaspora Invest, me përfaqësuesit e ZHEL- ve të rajonit planor të Pollogut, OEMVP-së, GIZ SDC RED, USAID-CARANA dhe Qendrës për zhvillim te rajonit planorë te Pollogut. Në këtë takim nga ana e përfaqësuesve u definuan aktivitetet për takimin me investitorët aktual dhe potencial nga Diaspora që veprimtarinë e tyre e kanë dhe planifikojnë në rajonin planor të Pollogut. Në këtë takim u diskutua për dizajnin e promo materialeve, ftesat si dhe aktivitetet tjera që kanë të bëjnë me këtë aktivitet. 

Të ngjajshme

18 Korrik 2013 - Qendra për zhvillimin e rajonit planor të Pollogut dhe Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore, në bashkëpunim me Komunat e rajonit të Pollogut, të përkrahur nga Projekti i USAID për zgjërimin e bizneseve të vogla dhe GIZ RED kanë nisur iniciativën për tërheqjen e investimeve nga diaspora të titulluar: ‘’Diaspora Invest’’.

JOIN THE DISCUSSION