Takim mes grave afariste

Takim mes grave afariste

Grupacioni i Grave Afariste, pranë OEMVP-së, në drekë pune, me gratë e bizneseve te mëdha nga Kosova dhe Shqiperia.12096626_746984862112155_1463170100304199804_n (1)

Related posts

SPOZORI GJENERAL