Takim me sektorin e biznesit dhe OJQ-të lokale nga Kërçova

Takim me sektorin e biznesit dhe OJQ-të lokale nga Kërçova

Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri – Perëndimore (OEMVP) dhe Fondacioni ALBIZ  ju ftojnë të merrni pjesë në takimin që do realizohet me sektorin e biznesit dhe OJQ lokale nga Kërçova, që do të mbahet më 19 Korrik 2016 (E martë), me fillim në ora 12:00 , në ambientet e hotel Arabella në Kërçovë. (Bashkangjitur gjeni ftesën dhe agjendën)

               Qëllimi kryesor i takimeve është që të ndërmjetësojë partneritete efektive afatgjate në mes të OJQ-ve lokale dhe sektorit të biznesit, të cilat në fund do të rezultojnë me aftësi më të madhe të OJQ-ve për të gjeneruar të ardhura nga sektori i biznesit, por edhe nga fonde tjera të ndryshme.

Takimi realizohet në kuadër të projektit  “Qëndrueshmëria financiare e OJQ-ve në bashkëpunim me sektorin e biznesit”, të financuar nga Bashkimi Evropian.

Related posts

SPOZORI GJENERAL