Takim me OJQ aktive në aktivitetet për gjenerimin e të ardhurave

Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri – Perëndimore në partneritet me Fondacionin DAUTI (ALBIZ), në kuadër të projektit “Qëndrueshmëria financiare e OJQ-ve në bashkëpunim me sektorin e biznesit”, finansuar nga Bashkimi Europian, me 01 Mars 2016 (e Martë), do të organizojnë takim me OJQ-të lokale nga Tetova. Takimi do të mbahet në ambientet e ESA, Tetovë, me fillim në ora 11:00.

 Qëllimi i takimit është prezantimi i projektit dhe njohja me OJQ aktive në aktivitetet për gjenerimin e të ardhurave si dhe shkëmbimi i përvojave të bashkëpunimit në mes OJQ-ve dhe sektorit të biznesit nga rajoni  i Tetovës.