Sfidat e ekonomisë përkrah ngjarjeve aktuale

Kryetari i OEMVP-së z. Nebi Hoxha, sëbashku me delegacion nga oda kishin takim me zëvendës kryeministrin e Qeverisë për pyetje evropiane z. Bujar Osmani si dhe me ministra dhe kryeministra tjerë nga rradhët e BDI-së. Sfidat ekonomike të biznesit, vështirësitë me të cilat ballafaqohen ato, harmonizimi i ligjeve me ato të BE-së, tatimi progresiv dhe shumë tema të tjera aktuale u biseduan në këtë takim.

OEMVP vlerëson lartë punën e institucioneve shtetërore duke të cilat shprehin vullnet në përmirësimin e klimës të të bërit biznes në vend.