Sesion informativ mbi ndryshimin e Ligjit për marrëdhëniet e punës dhe Ligjin për praktikantë

Sesion informativ mbi ndryshimin e Ligjit për marrëdhëniet e punës dhe Ligjin për praktikantë

Me qëllim të përmirësimit dhe lehtësimit të zbatimit të ligjeve në Maqedoni përmes projektit të USAID “PARTNERITET PËR RREGULLATIVË MË TË MIRË AFARISTE”, do të organizohet sesion informativ në temën: “Çështjet prioritare dhe problemet për ndryshimin e Ligjit për marrëdhëniet e punës” dhe “Përgatitja e një projektligji për Ligjin për praktikantë – diskutime në temën: nevojat, përvojat dhe sugjerimet.”

Sesioni informativ do të mbahet me 25 Janar 2018 (E Enjte), me fillim nga ora 10:00, në hotelin “Kontinental” – Shkup.

Ju lutemi, pjesëmarrjen tuaj ta konfirmoni më së voni deri me 23 Janar 2018 (E martë), në e-mail: info@oemvp.org ose në tel: 076/314-359 dhe 076/397-503 – kontakt personi Mersim Memedi dhe Meriton Arsllani.

Për më tepër lexoni Ftesë

 

Related posts

SPOZORI GJENERAL