Poll: Pyetje?
Sa jeni te kenaqaur me punen e Odes Ekonomike?
3E
LIDHJE
Njoftime
image

Thirrje publike për Organizim të garës për biznes “Bëhu perspektiv, fillo biznesin tënd"

Ministria e ekonomisë në pajtim me Programin për konkurencë, inovacion dhe sipërmarrësi për vitin 2014 (“Gazeta Zyrtare e Republikës së Maqedonisë" nr. 7/ 2014), Ministria e Ekonomisë shpall:...
Më tepër
image

Thirrje publike për shfrytëzimin e mjeteve nga Programi IPARD 2007-2013

Agjencioni për përkrahje financiare në bujqësi dhe zhvillim rural më 15 Shkurt 2014 shpall Thirrje publike për paraqitjen e kërkesave për shfrytëzimin e mjeteve nga Programi IPARD 2007-2013...
Më tepër