OEMVP: Urime Dita e Alfabetit të Gjuhës Shqipe

Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore uron të gjithë shqipëtarët për Ditën e Alfabetit të gjuhës shqipe.

Sot me krenari shënojmë përvjetorin e një nga vendimeve më të rëndësishme për shqiptarët, atë të përcaktimit të alfabetit të gjuhës shqipe në Kongresin e Manastirit më vitin 1908, prandaj le ta kujtojmë dhe festojmë për shumë mot.

Urime të përzemërta për të gjithë shqiptarët gjithandej ku gjenden, Urime 22 Nëntori – DITA E ALFABETIT TË GJUHËS SHQIPE!

OEMVP