OEMVP në vizitë te z. Arben Taravari

Delegacion nga OEMVP, në krye me Drejtorin ekzekutiv z. Drilon Iseni, vizituan z. Arben Taravarin, Kryetarin e Komunës së Gostivarit, me rastin tragjedisë që ndodhi më 13.02.2019. OEMVP shpreh ngushëllime dhe keqardhje të thella si për familjarët, ashtu edhe për komunën.

OEMVP qëndron të jetë e hapur dhe gjithmonë në dispozicion për çdo lloj rasti.