OEMVP-ja zhvilloi takim me kryetarin e Komunës së Shkupit

OEMVP-ja në krye me kryetarin z. Nebi Hoxha dhe delegacionin e odës zhvilloi takim me kryetarin e Komunës Shkup, z. Petre Shilegov, ku u fol për tema të ndryshme, ndërsa fokusi ishte rritja e bashkëpunimit mes OEMVP-së dhe Komunës së Shkupit, pasi që vetëm me ndihmën e institucioneve shtetërore mund të arrihet përmirësim dhe kapacitet më i lartë i zhvillimit ekonomik në vend.

OEMVP-ja çdoherë qëndron pas bizneseve duke ju mundësuar atyre komunikim të drejtëpërdrejtë me institucionet shtetërore dhe kjo do të ju ndihmojë në tejkalimin e vështirësive në të cilat hasin gjatë të bërit biznes.