Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore gjithmonë qëndron në dispozicion për anëtarët e saj

Duke marrë parasysh që OEMVP qëndron gjithmonë afër bizneseve, duam të ju informojmë që jeni të mirëseardhur në hapësirat tona çdo të martë, me fillim nga ora 11:00. Kryetari i OEMVP-së, Z.Nebi Hoxha do të ju mirëpret për takime.

Misioni i këtij aktiviteti është që të arrihet një pasqyre sa më reale dhe menyra se si të zgjidhen problemet që ballafaqohen anëtarët e odës.