Juris nr.2

fsdfsdf05 Prill 2016 – Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore sjell sërish para jush informatorin ligjor JURIS.

Në numrin e dytë të informatorit ligjor Juris do të lexoni mbi ndryshimet e fundit në ligjin për ndërtim, ligjin për shoqëritë tregtare, ligjin për mbrojtjen informatore, ligjin për sigurinë e ushqimit, ligjit për kadastër të patundshmërive, si dhe ligjin për pengun e kontraktuar.

Për më tepër informata na kontaktoni në juris@oemvp.org, ku gjithashtu mund të dërgoni edhe komentet apo sugjerimet e Juaja, në mënyrë që të përmbushim sa më mirë nevojat e bizneseve anëtare të OEMVP-së.

Shkarko JURIS ALARM nr.2 në gjuhën shqipe këtu dhe ЈУРИС АЛАРМ në gjuhën maqedone këtu.

Next article

Juris nr.3

Të ngjajshme

JOIN THE DISCUSSION