Numri i ardhshëm i JURIS…

01 Prill 2016 – Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore javën e ardhshme sjell sërish para jush informatorin ligjor JURIS.

Në numrin e dytë të informatorit ligjor Juris do të lexoni mbi ndryshimet e fundit në ligjin për ndërtim, ligjin për shoqëritë tregtare, ligjin për mbrojtjen informatore, ligjin për sigurinë e ushqimit, ligjit për kadastër të patundshmërive, si dhe ligjin për pengun e kontraktuar.

Previous article

Juris nr.1

Next article

Juris nr.2

Të ngjajshme

JOIN THE DISCUSSION