NJOFTIM për mashtrim në internet

NJOFTIM për mashtrim në internet

Ju njoftojmë se në rast se pranoni e-mail nga EU Business Register me formular për regjistrim në bazën e të dhënave, bëhet fjalë për mashtrim.

Në formular shkruan që “Updating is free!” (Azhurimi është falas), por në fakt me nënshkrim dhe plotësim të këtij formulari (apo formulari të ngjashëm me këtë)  Ju obligoheni në formë kontrate që në afat prej 3 vitesh të paguani çdo vit nga 995 EURO për regjistrimin.

Kompanitë që veç më kanë plotësuar formularin, Ju lutemi na kontaktoni në e-mail info@oemvp.org ose në telefon 02/3239-252 që të Ju udhëzojmë me shërbimet tona të zgjedhni këtë problem në mënyrë sa më të lehtë.

Formularin (ose i ngjashëm) mund të shihni këtu.

Related posts

SPOZORI GJENERAL