Јурис аларм | OEMVP Јурис аларм – OEMVP
Јурис аларм
 • Јурис аларм бр.3

  17 Април 2018 - Во ова издание на Јурис Аларм Ве информираме за Законот за пријавување и евиденција на об ...

  17 Април 2018 - Во ова издание на Јурис Аларм Ве информираме за Законот за пријавување и евиденција на обврски. Ве молиме симнете го тука новиот број на Јурис аларм. За повеќе информации, Ве молиме ко ...

  Read more
 • Јурис Аларм бр.2

  Во овој број на правниот информатор Јурис Аларм бр.2 Ве информираме за укинување на одредбите од Законот ...

  Во овој број на правниот информатор Јурис Аларм бр.2 Ве информираме за укинување на одредбите од Законот за извршување поволни за бизнисот. За повеќе информации, Ве молиме контактирајте не на juris@oe ...

  Read more
 • Јурис Аларм бр.1

  Во овој број на правниот информатор Јурис Аларм бр.1 Ве информираме за измените на Законот за регистрациј ...

  Во овој број на правниот информатор Јурис Аларм бр.1 Ве информираме за измените на Законот за регистрација на готовински плаќања. За повеќе информации, Ве молиме контактирајте не на juris@oemvp.org ил ...

  Read more
 • Јурис бр.2

  Информаторот – Јурис Аларм, има за цел да ве информира за развојот и динамиката на измените во законодавс ...

  Информаторот – Јурис Аларм, има за цел да ве информира за развојот и динамиката на измените во законодавството во Република Македонија и да бидете информирани точно и на време. Во овa издание на Јурис ...

  Read more
 • Јурис Аларм бр.1

  Информаторот – Јурис Аларм, има за цел да ве информира за развојот и динамиката на измените во законодавс ...

  Информаторот – Јурис Аларм, има за цел да ве информира за развојот и динамиката на измените во законодавството во Република Македонија и да бидете информирани точно и на време. Во овa издание на Јурис ...

  Read more
 • Вториот број на Јурис АЛАРМ

  Информаторот – Јурис Аларм, има за цел да ве информира за развојот и динамиката на измените во законодавс ...

  Информаторот – Јурис Аларм, има за цел да ве информира за развојот и динамиката на измените во законодавството во Република Македонија и да бидете информирани на време и на праведен начин. Како резулт ...

  Read more
 • ЈУРИС АЛАРМ

  СКСЗМ на дневна база ги следи законските измени и секоја недела го објавува "Правниот аларм", со кој ги и ...

  СКСЗМ на дневна база ги следи законските измени и секоја недела го објавува "Правниот аларм", со кој ги информира членките за законските измени кои имаат влијание врз областа во која тие работат и се ...

  Read more