Јурис бр.4 | OEMVP Јурис бр.4 – OEMVP

Јурис бр.4

Земајќи ги предвид потребите на бизнисите и проблемите со кои тие можат да се соочат во својата дејност, во овој број на ЈУРИС споделуваме основни информации за Прирачникoт за учество во електронски постапки за јавни набавки, видови санкции кои можат да му се изречат на правните лица и Софтверот за адвокатско работење „Адвокати“

За повеќе информации, контактирајте не на juris@oemvp.org или на телефон 02/3239-252.

Симнете го четвртиот број на %d1%98%d1%83%d1%80%d0%b8%d1%81-%d0%b1%d1%80-4

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share This