Јурис бр.3 | OEMVP Јурис бр.3 – OEMVP

Јурис бр.3

26 Јуни 2018 – Во овој број на информаторот Јурис ве информираме за напорите за подобрување на законската регулатива и предлог политиките за измена на законската регулатива-Дел II.

За повеќе информации, контактирајте не на juris@oemvp.org или на телефон 02/3239-25

Тука може да го симнете новиот број на ЈУРИС.

About The Author

Related posts

Share This