Јурис аларм бр.3 | OEMVP Јурис аларм бр.3 – OEMVP

Јурис аларм бр.3

17 Април 2018 – Во ова издание на Јурис Аларм Ве информираме за Законот за пријавување и евиденција на обврски.

Ве молиме симнете го тука новиот број на Јурис аларм.

За повеќе информации, Ве молиме контактирајте не на juris@oemvp.org или на телефон 02/3239-252.

About The Author

Related posts

Share This