Честит празникот Фитр Бајрам | OEMVP Честит празникот Фитр Бајрам – OEMVP

Честит празникот Фитр Бајрам

Стопанската комора на Северозападна Македонија на сите граѓани од исламска вероисповест им го честита празникот Фитр Бајрам.

На овој голем празник и фален кај нашиот Господ, се помолуваме сите заедно мирот, солидарноста, добрината и толеранцијата да бидат доблести на сите наши граѓани. Посакувамe милоста на нашиот Господ да го следи секој чекор од нашиот професионален и приватен живот.

Со благодарност до нашите соработници за нивната постојана соработка и поддршка, посакуваме празникот Фитр Бајрам да нè обедини кон достигнување заеднички успеси во иднина. 

Со почит,

СКСЗМ

About The Author

Related posts

Share This