Честитки за светиот месец Рамазан! | OEMVP Честитки за светиот месец Рамазан! – OEMVP

Честитки за светиот месец Рамазан!

По повод почетокот на месецот Рамазан, Стопанска  комора на Северо-западна Македонија ги пренесува најскриените честитки, за овој месец да биде  месец на меѓусебна милост, месец  на простување и разбирање, месец на морално, духовно и физичко подигнување, за успешно справување со предизвиците што нè очекуваат.

Нашето заедничко патување бара голема мотивација за надминување на овие предизвици за подобра иднина на нашата земја. Затоа, ве повикуваме да бидете посолидарни  со семејствата кои имаат потреба и да  пружиме рака  еден на друг во добри работи.

Ви посакуваме просперен Рамазан во вашите семејства, лесен и прифатен пост!

Со почит,

СКСЗМ

About The Author

Related posts

Share This