Финансиска поддршка за компаниите | OEMVP Финансиска поддршка за компаниите – OEMVP

Финансиска поддршка за компаниите

Во УЈИЕ се одржа средба каде присутни беа г-ѓа Зорица Апостолска, министерка за странски инвестиции без ресор, ректорот на УЈИЕ г-дин Абдулменаф Беџети, претставници од ФИТР и делегацијата од СКСЗМ предводена од претседателот г-дин Неби Хоџа и нашите компании членки од Полошкиот регион. На оваа средба се презантираа повиците за првиот, вториот и третиот столб како и за можностите за финансиска поддршка за старт-уп бизнисите.

СКСЗМ секогаш стои зад бизнисите овозможувајќи им директен контакт со државните институции преку различните средби и им помага да бидат во чекор со развојот кој ќе ги упати до успех.

 

 

About The Author

Related posts

Share This