Стопанската Комора на Северо-Западна Македонија секогаш стои на располагање за нејзините членки

Со оглед на тоа дека СКСЗМ е секогаш блиску до бизнисите, би сакале да ве информираме дека сте добредојдени во нашите простории секој вторник, со почеток во 11:00 часот. Претсетаделот на СКСЗМ, г-дин Неби Хоџа ќе ве пречека на состаноци.

Мисијата на оваа активност е да се постигне пореална слика и начинот на кој треба да се решат проблемите со кои се соочуваат членките на комората.